OM OS

Ballerinadekoration

SMED Malerhåndværk blev stiftet som familievirksomhed i 2019.  Virksomheden drives af far og søn, som begge er erfarne restaureringsmalere med speciale i det gamle håndværk.


Selvom virksomheden er ung, har vi mange års erfaring og vi varetager alle slags maleropgaver, fra det traditionelle til mere specialiserede discipliner, såsom forgyldning, marmorering, ådring og dekoration m.m. Vi udfører vores håndværk med omhu, ydmyghed og respekt, og sætter en ære i at mestre såvel gamle som nye teknikker. For os er det helt naturligt altid at udvælge bæredygtige materialer af høj kvalitet.


Vores kunder kan forvente opgaven udført udfra principperne - pålidelighed, viden og ordentlighed. Det betyder konkret at vi kommer som lovet, udfører opgaven kompetent og tager en fair pris for arbejdet. 


Vi er uddannet af og har et mangeårigt samarbejde med Malermester Flemming Jensen, også kendt som Rådvadmaleren, en af landets dygtige restaureringsmalere, ligesom vi har en fast designer tilknyttet virksomheden. Det betyder, at vi har stærke kompetencer i et bredt spænd, lige fra udvikling af innovative og  topmoderne specialdesigns til dybdegående ekspertviden indenfor restaurering af bevaringsværdige/ fredede bygninger. 

 

VÆRDIER

Ærlighed, ansvarlighed, kreativitet og vedholdenhed. Vi står ved vores ord og vi leverer et smukt, solidt og omhyggeligt stykke håndværk.


Vi er passionerede og ambitiøse omkring malerhåndværket.

VISION

Vi ønsker igennem vores arbejde at være med til at bevare den gamle danske bygningskultur, samt at være med til, igennem farver og dekorationer, at skabe fortællinger og følelser i de danske hjem og gader.

BÆREDYGTIGHED

Maling er en markant, men umærkelig del af vores indeklima.
Vi bruger udelukkende de bedste materialer for både dig og naturen.


Som virksomhed lægger vi stor vægt på at minimere miljøbelastningen ved at bruge den rigtige malingstype til den rigtige opgave, samt rengøre vores værktøjer og emballager, så det genbruges og vi derved bekæmper unødvendigt ressourcespild.

Torben Smed

TORBEN SMED

Mail: torben@smedmh.dk

Tino Smed

TINO SMED

Mail: tino@smedmh.dk

Vores samarbejdspartner

Lys og Farve

Malermester Flemming Jensen, tidligere ejer af Flemming Jensens malerværksted, også i daglig tale kaldet for Raadvadmaleren, har 40 års erfaring indenfor malerfaget og de forskellige restaureringsteknikker og har igennem sin tid som malermester udlært over 50 svende og lærlinge.


Flemmings motto er hånd og ånd og hans store passion er bevarelse af den danske kulturarv.